Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

Uzalud skupili dva miliona za obnovu Tvrđave

Festival Egzit i Tamburica fest planirali su da izdvoje skoro dva miliona dinara za restauraciju Petrovaradinske tvrđave, međutim od uređenja neće biti ništa, jer još ne postoji projekat obnove ovog spomenika kulture od izuzetnog značaja.

Novi Sad dobio prve gritere

Po ugledu na globalnu Griter organizaciju, nedavno je u Novom Sadu pokrenut projekat "Novi Sad griters" koji okuplja osobe koje vole svoj grad i žele da ga približe turistima.

Centar "Živeti uspravno" traži pomoć Grada i Pokrajine

Centar "Živeti uspravno" zatražio je od pokrajinskih i gradskih vlasti da obezbede finansijsku pomoć za tu organizaciju za pomoć osobama sa invaliditetom, kako ne bi došlo u pitanje sprovođenje programa na koje je trenutno upućeno 250 korisnika.

Drakulić: Mogli smo proći bolje na žrebu

Sportski direktor fudbalskog kluba Vojvodina Saša Drakulić ocenio je da su Novosađani mogli da prođu bolje na žrebu za treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, na kojem su za potencijalnog rivala dobili tursku Bursu.

Okončan štrajk u JKP "Stan"

Članovi sindikata Nezavisnost obustavili su štrajk, a uprkos tome što nijedan od njihovih zahteva nije ispunjen, oni štrajk smatraju uspešnim.

Kineska firma gradiće obilaznicu oko Petrovaradina

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević razgovarao je danas sa zamenikom generalnog direktora Grupe za međunarodnu ekonomsku i tehničku saradnju kineske provincije Šendong (CSI) Ču Vejom o izgradnji obilaznice oko Petrovaradina.

DS: Zašto se finansira nepostojeća stranka Maje Gojković

Gradski odbor Demokratske stranke pozvao je danas nadležne da objasne građanima kako je moguće da se nepostojećoj stranci Maje Gojković, čije je članstvo kolektivno prešlo u Srpsku naprednu stranku, svakog meseca iz budžeta Srbije isplaćuje 8.000 evra.